De 10 mest populære grøntsager og frugter, man kan dyrke i et drivhus

Der er en stor forskel mellem de afgrøder, der dyrkes som starterplanter og drivhus grøntsagerne. Mange er tilbøjelige til at dyrke grøntsager og frugter i deres drivhus, hvor de har kontrol over miljøet til at styre temperaturen. Forudsat varme, udvider vækstsæsonen og at beskytte dem mod frosting. Men hvis du er ny til havearbejde og plantemaskiner frugt og grøntsager, så skal du være at have gode ideer, hvad til at vokse. Gud har skænket utallige udvalg over os, så hvordan kan du vælge, hvilke er de bedste grøntsager til at vokse i drivhuset? Du skal blot starte med nemme grøntsager til at vokse, så inden for et år, du får fingre i dem, så næste sæson kan du fortsætte med at vokse, selv de komplicerede dem.

Резултат с изображение за greenhouse tips

Når man tilfører varme, forlænger det vækstsæsonen og beskytter planterne mod frost. Men hvis du er ny til havebrug og til at plante frugter og grøntsager skal du have en god ide om, hvad du skal dyrke. Gud har skænket os utallige variationer, så hvordan kan du vælge, hvilke af dem er de bedste grøntsager at dyrke i drivhuset fra HobbyDrivhuse.dk? Start bare med grøntsager, der er lette at dyrke, så du kan få fingre i dem inden for et år, så du næste år kan fortsætte med at dyrke selv dem, der er komplicerede at dyrke.

1: Bladgrøntsager:

Du skal starte med noget, der hører til “salat familien” – næsten alle bladgrøntsager vokser på samme måde, især når der er tale om udplantningsplanter. Udover den grundlæggende viden, skal man også have en vis æstetisk viden for at dyrke bladgrøntsager. Der er forskellige smagsvarianter og farver – De er perfekte som forretter og tilbehør. Disse kan være en god indtægtskilde, da du kan sælge dem til forskellig købmandsforretninger og endda grossister.

2: Mikrogrøntsager:

Kort sagt kan du dyrke de flotte og lækre grøntsager, tatsoi, rødbeder, ærter, pak choi og radiser osv. De er meget populære som tilbehør og som mellemmåltid. Når først du har lært det, du skal, kan du blande varieteterne og lave dine egne anden-generations mikrogrøntsager.

3. Spinat:

Dette er en af de mest dyrkede drivhusplanter – hvis du gerne vil nyde den mest friske og lækre spinat, kan du skære den i haven og tilberede den med det samme. Det er så sundt, at du kan øge dit indtag af vitaminer og mineraler øjeblikkeligt.  Og vigtigst af alt, vil du aldre få problemer med at dyrke og vedligeholde denne grøntsag.

4: Agurk:

Du må være opvokset med agurkesalat eller endda med at spise rå agurkeskiver med salt. De smager simpelthen vidunderligt – men det er ikke så nemt at dyrke dem. Du er nødt til at shrink wrappe dem, så deres friskhed kan bibeholdes efter høsten.

5. Tomater:

De fleste drivhuse har tomater i forskellige farver og faconer – de er lette at have med at gøre, især bøftomaterne.

6. Peberfrugter:

Peberfrugter er elsket over hele verden – de gør simpelthen maden lækrere. Overraskende nok, er der mange forskellige pebersorter, du nemt kan dyrke i drivhuset. Smagen varierer fra mild til intens, og farverne er fantastiske.

7: Urter:

Der er også noget andet, du måske er interesseret i at dyrke indendørs – urter er perfekte, både med og uden rødder. Du kan forbedre smagen af dit måltid ved hjælp af basilikum, koriander og brøndkarse osv.

8: Squash og bladbeder:

Du vil nyde at plant og spise dem, fordi de fås i utroligt mange varianter – de kan endda hjælpe dig med at tjene penge, hvis du sælger dem til slutbrugere.

9: Citrusfrugter:

Du kan dyrker flere slags vinterfrugter i drivhuset – disse omfatter både sødt og surt, lækre meloner, appelsiner og citroner. De kan holde til selv det koldeste vejr, så nyd at have saftig frugt på vinteraftenerne.

10: Druer:

Der er mange, der ikke ved, at man endda kan dyrke vindruer i drivhuset – mange gratis drivhus-planer kan fremhæve de enkelte detaljer for dig. Du skal beskytte dem mod skadedyr og passe ekstra godt på varianter som “Black Hamburgh” og “Buckland Sweetwater”.

Leave a Reply