Seks fantastiske indgraverings ideer til dine forlovelses- og vielsesringe

At afgøre når i skal gifte er store beslutninger, og at betale for vielsesringene er en stor forpligtelse. Når du har valgt dem, der passer dig og din kæreste kan du tænke på det næste skridt.

At gravere dine ringe

Резултат с изображение за wedding ring engraving

En indgraveret ring fra TotalGravering er ekstra speciel, og holder betydningen af dit forhold. Faktisk er indersiden af ringen det nærmeste ting til dit hjerte.

MEN HVAD SKAL DU VÆLGE?

Der er en række muligheder når du vælger den perfekt indgraveret sætning til dine vielsesringe. Lad os undersøge nogle af dem.

NAVNE

Et tidløst klassisk valg er parrets navne sammen i en smuk tekst. At beslutte at tilføje navne på indersiden af vielsesringene er et romantisk og personlig alternativ, der er enkel, men aldrig vil blive umodernt.

DATOER

Datoen for brylluppet, når i først mødtes, eller datoen for forlovelsen er også fantastiske ideer. Der er ingen bedre måde at fejre den betydningsfulde dag end at gøre en dejlig gravering af brylluppets dato. Plus, på den måden kan brudgommen aldrig have undskyldning at han “glemte” jeres bryllupsdag!

ROMANTISKE ORD

En rørende sætning med romantiske ord er en smuk tilføjelse til en vielsesring. At få ord som “Evigt og for altid”, eller “Sjælefrænde” indgraveret vil gøre alle tilfredse for resten af livet.

Forskellige ord fra en sammenhængende sætning

Der er ingen regler, der siger at indskriften skal være den samme. Nogle par vælger forskellige sætninger for hver ring, der sammen kombinerer og bliver en fuldstændig sætning. Denne type gravering symboliserer hvordan to halvdele kan blive en helhed. Eksempler på sådanne graveringer er at kvindens ring har “Jeg elsker dig”, og mandens ring har “Jeg elsker dig mere.”

ET ORD

Selvom sætninger er beskrivende og charmerende kan et enkelt ord også vække følelser, og det kan være det perfekte valg. “Kærlighed”, “Evighed” og “Evigt” er alle stærke og romantiske ord du kan vælge.

EN SJOV GRAVERING

Graveringen behøver ikke være alvorlig. Du kan have en mere sjov, romantisk utraditionel gravering. To ældre elskere, der aldrig havde været gift før valgte “Aldrig sige aldrig”, mens et par, der mødtes, da hun spildt kaffe på ham valgte denne gravering til hende “Hold øje med kaffe”, og hans er “Jeg har et håndklæde.”

ET LØFTE

Et løfte er lige så romantisk som en kærlighedserklæring. Eksempler på disse er “Altid i mit hjerte” og “Jeg vil elske dig fra nu to…” En sådan erklæring er meget romantisk og dejlig.

Betydningen af gravering er at du skal gøre dine ringe personlige og unikke. Tænk over det så vil du finde den perfekte graveringen for jer begge.

Leave a Reply