Tips att tänka på när du ska köpa en bordsvärmare

Image result for patio heater

Utomhusplatser blir ett utmärkt område att koppla av eller umgås på med vänner och familj, men dålig eller kallt väder kan göra den fina uteplatsen obekväm och tråkig. Det kan vara extremt dyrt att glas in en uteplats, och om du gör det har du självklart inte längre alla fördelar med en uteplats. Ett enkelt trix för kalla sommarnätter eller höstdagar är en uteplatsvärmare. Dessa små värmare är ett flexibelt sätt att förbli varm på, medan du fortfarande får njuta av att vara utomhus. Men det finns många tillgängliga alternativ, så följ dessa tips för att få reda på hur du köper en Solamagic bordsvärmare.

  • Mät området.

Ta reda på hur mycket av området som du vill värma innan du köper en värmare. Du vill definitivt inte att det ska sluta med att du får en värmare som inte är avsedd för det utrymme du har, och en överdriven värmare kommer att göra dig besviken. En typisk bordsvärmare värmer upp ett område på 5 fot till 12 fot. En mindre 10 000 BTU-värmare är tillräcklig för ett område på en 5-fots radie. BTU är det sättet som används för att mäta värme eller energi. Du behöver fler BTU:er för ett större område, eller flera värmare om du har flera bord.

  • Välj energikälla.

Bordsvärmare kan drivas med el, propan eller naturgas. Elektriska uteplatsvärmare behöver en närliggande strömförsörjning, och sladden eller förlängningssladden kommer alltid i vägen. Propanvärmare kan använda påfyllningsbehållare eller engångsbehållare, och det är viktigt att veta vilken typ som värmaren använder innan du köper något. Naturgas används vanligtvis inte i bärbara värmare, men kan vara mycket användbart i stationära värmare. Här speciellt väggmonterade värmare. Det är bra att få en uppfattning om var du ska använda värmaren innan du väljer energikällan. Propanvärmare är perfekta för användning på en mängd olika områden, som t.ex. uteplats, garage och verktygsstuga eftersom den kan placeras på flera ytor. En elvärmare kan vara svår att använda om strömförsörjningen inte är tillgänglig.

  • Kontrollera säkerhetsfunktionerna.

Bordsvärmare har ofta en automatisk avstängningsbrytare för när värmaren är uppåt eller om enheten har körts för länge. Denna funktion är bra att ha runt husdjur eller barn, samt för en övergripande känsla av säkerhet.

  • Komplettera din inredning.

Det finns tusentals stilar, färger, former och storlekar att välja mellan när du köper en bordsvärmare. Efter du har bestämt dig för en BTU, energikälla och nödvändiga säkerhetsfunktioner är det sedan dags att bli lite kreativ och välja den perfekta värmaren för din uteplatsmiljö.

 

Leave a Reply