Hvordan overfører gasterrassevarmere varme?

Den flamme, der produceres af en gasterrassevarmer fra Solamagic, overfører varme på samme måde som et bål – først og fremmest gennem stråling. Dette er den mest effektive form for varmeoverførsel til brug udendørs, fordi den varme direkte uanset lufttemperaturen. Konvektionsvarmere, der opvarmer ved at opvarme luften, er ubrugelige udendørs, fordi den varme luft altid vil forsvinde til køligere områder.

Image result for patio heater

Som en åben ild vil en almindelig gasterrassevarmer udstråle varme i alle mulige retninger – udad mod folk omkring den og opad mod himlen. Mere effektive gasterrassevarmere er udstyret med en reflektor øverst på varmeapparatet, der sender varmen ned igen til folk omkring den. På visse modeller kan reflektoren justeres til at sende varmen i en bestemt retning, så du kan maksimere effektiviteten af den varme, der produceres.

Rækkevidden af den varme, der produceres af din gasterrassevarmer, kan justeres via varmeapparatets kontrolknap. Hvis man indstiller den på højest mulig gastilstrømning, vil det maksimere varmeapparatets output og opvarme det størst mulige område. Det største samlede område, der kan opvarmes, vil afhænge af en række faktorer fra typen af gasflaske brugt til størrelsen og placeringen af brænderen. En 13kW fritstående gasterrassevarmer vil som regel kunne opvarme et område mellem 15 and 28 m2.

 

Leave a Reply