Seks Fantastiske Graveringsidéer til Jeres Forlovelses- og Vielsesringe

At beslutte hvornår og med hvem man binder sig, er store beslutninger, og at lægge pengene ud for bryllupsringene er en markant forpligtigelse. Efter at have valgt de ringe, der passer dig og din elskede, så tænk på næste skridt.

Image result for wedding ring engraving

GRAVERING AF JERES RINGE

En graveret vielses- eller forlovelsesring er ekstra speciel, og holder forholdets kerne tæt på dig, men væk fra andre. Når alt kommer til alt er det på indersiden af ringen, og rører ved din hud.

MEN HVILKEN SLAGS SKAL I VÆLGE?

Der er mange veje at tage for at finde den perfekte indgraveret sætning på jeres vielsesringe. Lad os udforske nogle af dem.

NAVNE

En tidsløst klassisk ringgraveringsidé er at have parrets navne sammensat med smuk skrift. At tilføje navne til indersiden af bryllupsringen er en romantisk og personlig mulighed, der er simpel men aldrig går af mode.

DATOER

Datoen for brylluppet, mødet, eller forlovelsen er også fantastiske idéer. Er der en bedre måde at fejre de vigtige øjeblikke end med en skøn indgravering af bryllupsdagen? Plus, på denne måde har gommen aldrig undskyldningen om, at han ”har glemt” jeres bryllupsdag!

ROMANTISKE ORD

En rørende sætning af romantiske ord er en smuk tilføjelse til en vielsesring. At indgravere ord som ”For evigt og altid” eller ”Skæbnesbestemt” vil charmere begge parter resten af deres liv.

FORSKELLIGE ORD FRA EN SAMMENHÆNGENDE SÆTNING

Der er ingen hård og fast regel om at inskriptionerne skal være ens, og nogle par vælger forskellige ting i hver ring, der sammen danner en fuldendt sætning. At vælge denne form for gravering symboliserer hvordan to halve kan forenes til en hel i kærligheden. Eksempler på en sådan indgravering kunne være, at kvindens ring sagde ”Jeg elsker dig” og mandens ”Jeg elsker dig mere”.

ET ORD

Mens sætninger er beskrivende og charmerende, kan et enkelt ord også vække følelser og kan være det perfekte valg. ”Kærlighed”, ”evighed”, og ”altid” er alle kraftfulde og romantiske ord at vælge som graveringsmuligheder.

EN MORSOM INSKRIPTION

Intet tvinger jer til at holde inskriptionen seriøs. I kan lave en lettere, mere romantisk offbeat indgravering. Et par i slut-fyrrene, som aldrig havde været gift, valgte at skrive ”aldrig sige aldrig” i deres ringe, mens et par, der mødtes ved at hun spildte kaffe på ham valgte at indgravere ”pas på kaffen” i hendes og ”Jeg har et håndklæde” i hans.

ET LØFTE

En ed er lige så romantisk som en kærlighedserklæring til en graveringsidé. Eksempler kan være ”altid i mit hjerte” og ”jeg vil elske dig fra nu og til…” Sådanne udtryk er kraftfuldt romantiske, unikke og skønne.
Gravering af TotalGravering er vigtig af den grund, at det gør jeres ringe personlige og unikke for jer som par. Læg lidt tanke i det, og I kan være sikre på at finde den perfekte inskription for jer begge.

Leave a Reply