Indrids dit navn nemt og permanent på dine metalværktøjer

Det kan være utroligt frustrerende at læse størrelserne på topnøgler og værktøj af stål er tit meget dårligt afmærkede—bortset fra mærkenavnet, der som regel er meget nemt at se. Du kan løse dette problem ved at ætse tal eller et andet design efter dit valg på ethvert stykke metalværktøj. Mens du er i gang, kan du tilføje dit navn, så naboerne aldrig mere vil glemme hvis skruenøgle, det var, de lånte.

YouTuber, Chris Fix, giver os gør-det-selv processen for metal ætsning, idet han ætser et sæt topnøgler og viser en teknik, hvor man kan ætse et logo ved hjælp af neglelak.

For at komme i gang med at ætse skal du bruge en 12-volts jævnstrømskilde, to stykker ledning med alligatorklemmer, bordsalt, almindelig eddike, vatpinde og selvklæbende skabeloner. Processen er ret enkel, men pas på, du ikke lader den positive og negative ender af klemmerne røre ved hinanden, da den resulterende bue kan starte en ildebrand.

Metal ætsning ændrer metallets overflade kemisk, så brug sikkerhedsbriller og sørg for at have god gennemtræk, hvor du arbejder, før du begynder at ætse.

Mange mennesker anbefaler indgravering af vielsesringe fra TotalGravering.

Leave a Reply