Hvilken Størrelse Terrassevarmer Bør Du Anskaffe?

Før du køber en Wishco terrassevarmer, skal du afgøre, hvor meget plads du vil opvarme, og hvor varmeren placeres. Terrassevarmere kommer i alle størrelser. Hvis du har en lille veranda eller balkon, kan du blive begrænset af, hvad der passer ind i det ledige rum. Hvis det fysiske rum ikke er et problem, bør du være mere bekymret over enhedens BTU-evne. BTU står for British Thermal Unit og er en måling af varme. Fordi du ikke opvarmer al luften i et lukket rum, er BTU-evnen lidt anderledes for terrassevarme. Der er ingen BTU-omregner til terrassevarmere. Følgende er en god vejledning til valg af terrassevarmer baseret på BTU:

  • Fritstående terrassevarmere producerer typisk 40.000 BTU i timen. Dette vil opvarme et 6-diameters rum, som er godt for et mellemstort publikum. En bordpladevarmer vil producere omkring 30.000 BTU alt efter størrelsen, og 30.000 BTU opvarmer en radius på 1½ til 2½ meter. Vægmonterede varmelegemer kan generere 10.000 til 30.000 BTU afhængigt af deres størrelse. Jo større BTU rating, jo større radius.
  • Ved opvarmning med propan betyder en stor BTU-evne at du må udskifte tanken oftere. En 10-kilo tank kan understøtte 40.000 BTU i ca. 12 timer.
  • Temperaturen i luft- og vindforholdene kan også påvirke varmelegemets varmeevne. Opvarmningsområdet er baseret på relativt lav luftfugtighed, en temperatur på 12 til 18 grader og meget lidt vind. Terrassevarmere virker ikke godt om vinteren, når temperaturen falder under 4 grader.

delightful-outdoor-gas-patio-heater-24-attractive-20-maxresdefault

Leave a Reply